Rok 2020 powili dobiega końcowi.
Ostatnie 9 miesięcy było dla nas wszystkich bardzo ciężkim czasem i sprawdzianem solidarności!
Wiele osób musiało zmienić swoje plany.
Również tegoroczny rocznik Maturzystów nie może celebrować swojej „100 dniówki”, która jest ostatnią huczną zabawą przed maturą.
Z myślą o Was drodzy Maturzyści nasz hotel przygotował specjalną ofertę: „Studniówka w Czerwcu”.
Jeśli nie można zorganizować „100 dniówki” w tradycyjnym terminie to czemu jej nie przełożyć na okres po egzaminach maturalnych?
Zabawa będzie jeszcze lepsza!
Połączymy dwa ważne wydarzenia w jedno i będziemy z Wami świętować do białego rana!
Spytacie dlaczego warto nas wybrać?
Jest wiele powodów, lecz przedstawimy tylko te najważniejsze:
- Nasz hotel oferuje super smaczne jedzenie, które doceniło już wielu gości zabaw weselnych oraz studniówkowych w poprzednich latach.
- To Ty decydujesz o finalnym składzie menu – my zadbamy aby jedzenie było najwyższej jakości i przypadło każdemu do gustu.
- Nasz hotel oferuje sale o najwyższym standardzie, które są klimatyzowane i doskonale przystosowane do tego rodzaju imprez.
- Dla tegorocznych Maturzystów przygotowaliśmy jeszcze niższe ceny – tak tanio jeszcze nie było! Chcemy bawić się z Wami.
Oferta na BAL POMATURALNY
PAKIET STANDARD cena 140 zł/os
Płyta gorąca:
I
- Rosół z makaronem
- Zupa węgierska
II
- Filet drobiowy zapiekany pomidorami, pieczarkami i serem w zestawie z ziemniaczkami i bukietem świeżych warzyw
III
- Barszcz czerwony z pierożkami w trzech smakach
IV
- Półmisek mięsiw ( szaszłyk drobiowy, golonka, roladka z kurczaka, karczek z grilla) w towarzystwie warzyw na parze i ziemniaki opiekane
Płyta zimna:
- Deski wędlin
- Sałatka grecka
- Sałatka parmeńska
- Tortille z gyrosem
- Nugetsy z sosem
- Jajka wiosenne
- Ryba po grecku
- Owoce
- Napoje zimne (soki, woda i napoje gazowane)
- Kawa, herbata
PAKIET VIP cena 170 zł/os
Płyta gorąca:
I
- Rosół z makaronem
- Krem ze szparagów
II
- Filet drobiowy zapiekany pomidorami, pieczarkami i serem w zestawie z ziemniaczkami i bukietem świeżych warzyw
- Karkówka w sosie śliwkowo - czosnkowym z puree ziemniaczane i zestawem surówek
III
- Boeuf Strogonow z kluskami śląskimi i surówką
IV
- Barszcz czerwony z pierożkami w trzech smakach
V
- Półmisek mięsiw (szaszłyk drobiowy, golonka, roladka z kurczaka, karczek z grilla) w towarzystwie warzyw na parze i ziemniaki opiekane
Płyta zimna:
- Deski serów
- Sałatka grecka
- Sałatka parmeńska
- Tortille z gyrosem
- Nugetsy z sosem
- Jajka wiosenne
- Ryba po grecku
- Owoce
- Napoje zimne ( soki, woda i napoje gazowane)
- Kawa, herbata
- Ciasto
- Olbrzymi stół wiejski pełen smakołyków
Kontakt:
Marta Firlej
tel. 883984844
marta.firlej7@wp.pl